Welkom, wat ontzettend fijn dat je op mijn site terecht gekomen bent. Je bent hier met een reden. Je bent namelijk op zoek naar meer structuur, naar orde in je huis(houden). Je zoekt manieren om je huishouden op een meer georganiseerde manier te runnen. Je wilt zo graag opruimen, je zaken op orde hebben, niet meer eindeloos naar dingen hoeven zoeken. Je wilt je blij voelen in je eigen huis, trots zijn op je eigen plek. Maar bovenal, wil je graag meer rust in je hoofd. Maar het lukt je niet, om welke reden dan ook. Het is enorm knap dat jij hulp zoekt, want dat is al een eerste stap.

Ik wil je graag komen helpen door jou (opnieuw) te leren houden van jouw huis(houden). Lees hier hoe ik jou hiermee kan helpen.

Mijn werkwijze

Hoewel ieder mens uniek is, elk huis er anders uit ziet en vooral ieders wensen en verwachtingen anders zijn, pas ik bij elk organizer traject de volgende vier stappen toe:

1 | Verzamelen en / of leeghalen

Iedere sessie begint met het verzamelen van spullen en / of het leeghalen van het te organizen object. Wil je bijvoorbeeld graag je kledingkast uitzoeken, dan vind ik het essentieel dat alle kleding die je in huis hebt liggen eerst verzameld wordt. Hiermee voorkomen we dat de kledingkast na onze sessie weer dichtslibt met alle kleding die nog elders in huis lag. Daarnaast is het dan handig om zo’n kledingkast eerst leeg te halen zodat we samen een goede inventarisatie kunnen maken van wat er allemaal opgeruimd moet gaan worden.

2 | Sorteren

Vervolgens gaan we sorteren. Wat wil je bewaren, eventueel elders in huis? Welke spullen kunnen weg? Wil je deze spullen weggooien, weggeven of verkopen? Ook met deze laatste drie stappen kan ik je ondersteuning bieden.

3 | Organiseren

Tijdens de derde fase gaan we je spullen organiseren. We bekijken welke spullen bij elkaar bewaard kunnen gaan worden en we gaan hiervoor op zoek naar vaste en logische plekken.

4 | Inrichten

Op dit moment hebben we alleen nog de spullen over die jij echt gebruikt, nodig hebt en waar je blij van wordt! De laatste en de leukste stap is het opnieuw inrichten van jouw kast(en) of ruimte(s). We doen dat op zó’n manier dat je goed overzicht kunt bewaren en dagelijks weer makkelijk op kunt ruimen zodat je je georganiseerde ruimtes ook daadwerkelijk georganiseerd, overzichtelijk en netjes kunt houden.  

Kennismaking

Na een telefonische kennismaking plannen wij een afspraak in voor een 1 uur durend kennismakingsgesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek vertel je mij wat je knelpunten zijn en waar je graag samen met mij mee aan de slag wilt gaan. We bespreken de mogelijkheden en we maken een plan van aanpak. Voor een kennismakingsgesprek reken ik geen kosten indien jij na het gesprek besluit om een sessie te boeken. Anders bereken ik mijn uurtarief van € 55.

Hoe lang duurt een traject?

Hoe lang een traject duurt, is afhankelijk van diverse factoren. Zaken die meespelen zijn de hoeveelheid spullen in je huis, jouw fysieke en mentale gezondheid en natuurlijk de mate waarin je beslissingen kunt nemen. Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik een inschatting maken van de sessie die het beste bij jou, je huis en je wensen past. Ontdek hier welke sessies ik aanbied.

Waar ben je werkzaam?

Ik woon in Alphen aan den rijn en ik bied mijn diensten aan in Zuid-Holland en omgeving. Woon je verder weg en wil je graag dat ik je kom helpen, dan kun je altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.